Pidetään yhteyttä

Koripallo

Lakersin pistelinko hyytyi pahasti kauden avauksessa: ”Hänen on oltava aggressiivisempi”

Koripallo
Unsplash

NBA-kauden ensimmäisellä ottelukierroksella nähtiin melkoinen herkkupala, kun Denver Nuggets kaatoi kotonaan Los Angeles Lakersin pistein 119-107. Darvin Hamin miehistö ei saanut heittopeliään kunnolla käyntiin, eikä Nikola Jokicille löytynyt pysäyttäjää.

Denver Nuggetsin ykkösnimi, Nikola Jokic oli pitelemättömässä iskussa NBA:n kauden avauskierroksella. Triplatuplassa onnistunut serbialainen oli pelin tehokkain pelaaja 29 pisteellään.

Lakersin paras pistemies Lebron James jäi puolestaan 21 pinnaan. Toinen Lakers-tähti, Anthony Davis aloitti lupaavasti, mutta jäi lopulta todella pahasti Denver-puolustuksen puristuksiin. Vierasjoukkueen valmentaja, Darvin Ham ei lynkannyt ottelun jälkeen Davisia, mutta löysi tämän otteista runsaasti parantamisen varaa.

– Yritän saada hänet liikkumaan paremmin molempiin suuntiin. Alussa kaikki näytti hyvältä ja hän piti meitä pelissä mukana. Sen jälkeen hänelle sattui muutamia virheitä. Hänen on oltava jatkossa aggressiivisempi jokaisella osa-alueella.

17 pistettä heittänyt Davis myönsi itsekin, että tehot jäivät tällä kertaa piippuun. Mies antoi samaan hengenvetoon tunnustusta Denverin puolustukselle.

– Minut otettiin tuplavartiointiin, eikä ylimääräistä tilaa ollut tarjolla. Minulle sattui helppoja virheitä, mutta minun on vain jatkettava heittämistä.

Lähde: ClutchPoints

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos