Pidetään yhteyttä

Koripallo

Käsittämättömät lukemat! – Boston Celtics jatkoi liekehtimistään NBA-parketeilla!

Kristaps Porzingis
AOP

Konferenssifilaaleissa viime kaudella Miami Heatille taipunut Boston Celtics on aloittanut uuden kauden mykistävällä tavalla. Hurjassa tikissä oleva Celtics-lauma on vienyt kaikki pelaamaansa neljä ottelua selkeällä tavalla nimiinsä.

Indiana Pacers ei pystynyt vastaamaan Boston Celticsin asettamaan haasteeseen ja taipui värikkäiden vaiheiden jälkeen pistein 155-104. Hurjat pisteet kertovat omaa kieltään Bostonin nykyvireestä ja iskukyvystä.

Celticsiä pidettiin viime kaudella yhtenä NBA:n suurimista mestarisuosikeista, mutta matka päättyi konferenssifinaaleissa Miami Heatin käsittelyssä. Bostonin uskottiin olevan vaarassa menettää useita runkopelaajiaan ennen kuluvan kauden alkamista, mutta joukkue teki tärkeitä kiinnityksiä ja onnistui vahvistumaan muutamalla täsmähankinnalla.

Yksi tällainen oli Kristaps Porzingis, joka edusti viime kaudella Washington Wizardsia. Jättimäinen latvialainen on tuonut lisää näköä ja kokoa Bostonin joukkueeseen. Mies oli jälleen elementissään viime yönä, kun Celtics nuiji Pacersin pahemman kerran maanrakoon.

– Meidän tekemisemme saattaa näyttää juuri nyt helpolta, sillä voitamme pelit vaivattomasti. Tulemme silti parantamaan entisestään, Porzingis mietti.

Celtics pitää Itäisen konferenssin kärkipaikkaa hallussaan voitettuaan kaikki neljä otteluaan. Joukkue kohtaa seuraavassa pelissään viidentenä olevan Brooklyn Netsin.

Lähde: ClutchPoints

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos