Pidetään yhteyttä

Koripallo

Jälleen yksi NBA-tähti vaikeuksissa poliisin kanssa – Ylinopeus paljasti synkemmän salaisuuden

Amir Coffeyta epäillään ampuma-aserikoksesta
AOP

NBA-joukkue Los Angeles Clippersin Amir Coffey on pidätetty epäiltynä ampuma-aserikoksesta muun muassa ESPN:n mukaan.

Amir Coffey oli matkustajana autossa, jonka Los Angelesin poliisi pysäytti maanantain vastaisena yönä noin kahden aikaan ylinopeuden vuoksi. Samalla paljastui Coffeyn autossa kuljettama ase. Mies pidätettiin epäiltynä ampuma-aserikoksesta ja tälle annettiin syyte piilotetun ampuma-aseen kuljettamisesta, Los Angelesin poliisin edustaja Tony Imin mukaan.

Coffey vapautui piirikunnan vankilasta 10 000 dollarin takuita vastaan. Miehen on määrä saapua oikeuden eteen 24. elokuuta.

26-vuotias Coffey pelaa NBA-seura Los Angeles Clippersissä. Mies on kuitenkin ollut joukkueessa lähinnä penkkipelaaja ja tekee keskimäärin 5,5 pistettä ottelua kohden. Viime kaudella mies pelasi 50 ottelua ja aloitti ainoastaan yhdeksässä.

– Olemme tietoisia Amir Coffeyn oikeudellisesta tilanteesta ja tutkimme sitä, Clippers sanoi maanantaina lausunnossaan.

Coffeya saattaa odottaa vielä rikossyytteen lisäksi myös sanktioita NBA:n suunnasta. Liiga tutkii yleensä kaikki henkilökohtaiseen ja rikolliseen käyttäytymiseen liittyvät asiat ja voi antaa tapauksesta sakon tai pelikiellon.

Tänä vuonna myös Memphis Grizzliesin Ja Morant on ollut jo kahteen kertaan vaikeuksissa virkavallan kanssa ampuma-aseen takia. Morant tosin ei jäänyt suoraan poliisin nalkkiin, vaan hölmöili itse vastuuttomasti aseen kanssa sosiaalisen median videoilla. NBA antoi miehelle keväällä kahdeksan ottelun pelikiellon tapauksesta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos