Pidetään yhteyttä

Koripallo

Huh! LeBron James kasaa Pariisin olympialaisiin megatähdistä koostuvaa superjoukkuetta USA:lle

LeBron James, Los Angeles Lakers.
AOP

LeBron James on väläytellyt mahdollisen superjoukkueen kasaamista Pariisin vuoden 2024 olympialaisiin.

Yhdysvallat kärsi ison pettymyksen vastikää päättyneissä koripallon MM-kisoissa, missä se jäi ilman mitalia hävittyään välierässä mestari Saksalle ja pronssiottelussa naapurimaalleen Kanadalle. Pariisissa vahinko tuskin toistuu, mikäli on pelaajia uskominen.

Vaikka Yhdysvalloilla toki olikin nimekäs ja erityisesti nuoria NBA-tähtiä vilisevä joukkue MM-kisoissa, ovat maan ihan eliittitason koripalloilijat maajoukkuetta tunnetusti kiertäneet.

Pariisin olympialaisissa tilanteeseen saattaa kuitenkin tulla muutos, sillä maan kenties suurin supertähti LeBron James on väläytellyt mahdollisuutta superjoukkueen kokoamisesta Pariisiin. James on huhujen mukaan houkutellut myös supertähtiä Stephen Currya sekä Kevin Durantia mukaan joukkueeseen.

The Athleticin mukaan myös supertähdet Anthony Davis, Jayson Tatum sekä Draymond Green ovat valmiita sitoutumaan joukkueeseen. Devin Booker, Damian Lillard sekä Kyrie Irving ovat niin ikää osoittaneet kiinnostuksensa. Joukkuetta valmentaa Golden State Warriorsin valmentaja Steve Kerr.

Yhdysvallat tavoittelee Pariisissa jo viidettä peräkkäistä koripallon miesten olympiakultaa. James on kaksinkertainen olympiavoittaja vuosilta 2008 ja 2012, mutta ei ole mittelöissä ollut mukana enää viime vuosina.

NBA:n supertähdet ovat viime viikkoina olleet otsikoissa sprintteri Noah Lylesin tapaukseen liittyen. Tuore Budapestin kolminkertainen MM-kultamitalisti Lyles kritisoi “maailmanmestareiksi” itseään kutsuvia NBA-tähtiä ja ihmetteli NBA:ssa mestareille jaettavaa titteliä. Kenties Lylesin kommentit ovat saaneet maan supertähdet kiinnostuneiksi maailman valloituksesta myös USA:n maajoukkueessa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos