Pidetään yhteyttä

Koripallo

Helsinki Seagulls juhli historiallista Suomen mestaruutta Korisliigassa

Helsinki Seagulls on Suomen mestari
AOP

Helsinki Seagulls pääsi juhlimaan seuran ensimmäistä Suomen mestaruutta täyteen ahdetun kotiyleisönsä edessä.

Helsinki Seagulls pääsi juhlimaan seurahistoriansa ensimmäistä Suomen mestaruutta tiistaina, kun se voitti Kauhajoen Karhu Basketin Korisliigan kuudennessa finaalissa.

Helsinkiläisillä oli mahdollisuus viimeistellä finaalisarja jo aiemminkin, mutta Karhu Basket taisteli Suomen mestaruuden ratkaisun Helsinkiin. Finaalisarjan kuudennessa ottelussa Seagulls ei jättänyt enää mitään arvailujen varaan vaan hoiti homman kotiin suvereenilla näytöksellä.

Seagulls on pelannut koko kauden vahvasti, joskin se hieman kyykkäsi syksyllä. Erityisesti kauden loppua kohden joukkue kuitenkin yltyi hurjaan vireeseen. Se suoriutui pudotuspeleistä tappioitta aina finaalisarjaan asti.

– Kaikki kunnia Karhu Basketille, tämä oli varmaan vaikein mestaruus voittaa ikinä, finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Rene Rougeau kommentoi Ilta-Sanomien mukaan.

Korisliigan puolustava mestari Karhu Basket pelasi finaalissa jo viidettä vuotta peräkkäin, mutta joutui tällä kertaa toteamaan Helsinkiläiset paremmiksi. Seagulls voitti mestaruuden lopulta selvin 91-66 koriluvuin.

– Kyllä se on epäonnistuminen meiltä, ettemme voita mestaruutta. Täytyy antaa kaikki kunnia Seagullsille. He olivat valmistautuneita voittamaan meidät ja he veivät kaikki meidän vahvuutemme, Karhun päävalmentaja Janne Koskimies totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos