Pidetään yhteyttä

Koripallo

Auts! NBA:n supertähti koki kovia – Hyviä uutisia Lauri Markkasen kannalta?

Philadelphia 76ersin Joel Embiid
AOP

Philadelphia 76ersin supertähti Joel Embiid joutui jättämään viime yön ottelun Golden State Warriorsia vastaan kesken miehen loukattua polveaan. Vielä ei tiedetä, onko mies pelikunnossa perjantain vastaisena yönä, kun Lauri Markkanen ja Utah Jazz isännöivät Philadelphiaa.

Tiistai ei ollut supertähti Joel Embiidin päivä NBA:ssä. Kaksi ottelua sivussa ollut Embiid palasi Philadelphia 76ersin kokoonpanoon kun joukkue kohtasi Golden State Warriorsin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Liigan hallitseva arvokkain pelaaja Embiid, pelaa taas yhtä upeaa kautta ja mies on kirjauttanut keskiarvolta yli 35 pistettä ottelua kohden tällä kaudella.

Tiistain peli ei kuitenkaan ollut mieheltä samaa vahvaa suorittamista, mitä tällä kaudella ollaan totuttu näkemään. Supertähti heitti 18 pelitilanneheitostaan sisään vain viisi ja kirjautti pelissä “vain” 14 pistettä.

Huolestuttavin hetki koettiin kuitenkin aivan pelin lopussa, kun Embiid näytti vääntäneen vasemman polvensa.

Noin neljä minuuttia ennen ottelun päätöstä, Warriorsin Jonathan Kuminga kaatui pelitilanteessa suoraan Embiidin vasemman polven päälle ja supertähti näytti lattialla todella tuskaiselle. Embiid poistui kentältä, eikä palannut enää takaisin.

76ersin päävalmentaja Nick Nurse vahvisti, että polvi vaatii magneettikuvauksen.

– Hänen jalkansa päälle kaaduttiin, joten siitä otetaan tänään tai huomenna magneettikuva, Nurse totesi ottelun jälkeen.

Vielä ei tiedetä, kuinka vakava miehen tilanne on ja onko tämä mukana Philadelphian seuraavassa pelissä perjantain vastaisena yönä Lauri Markkasta ja Utah Jazzia vastaan.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos