Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Wilder vakuuttaa uransa jatkuvan: ”Joskus tällaista tapahtuu”

Deontay Wilder
AOP

Maailman kärkinimiin lukeutuva Deontay Wilder kärsi yllätystappion Saudi-Arabian otteluillassa. Altavastaajaksi ennakoitu Joseph Parker oli läpi ottelun niskan päällä ja vei voiton nimiinsä yksimielisellä tuomaripäätöksellä. Wilderin on uskottu olevan aikeissa ripustaa hanskat naulaan.

Deontay Wilderin pitkään himoitsema mahdollisuus nousta kiistattomaksi raskaansarjan mestariksi koki merkittävän kolauksen viikonloppuna. Vastaan asettunut Joseph Parker kukisti amerikkalaisiskijän tuomariäänin, eikä ottelun paremmasta nyrkkeilijästä jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä.

Wilder oli yllättävänkin vaisu, eikä pystynyt missään vaiheessa nousemaan omalle tasolleen. Amerikkalaisen uran jatko nostettiin karun tappion jälkeen vaakalaudalle ja hänen uskottiin harkitsevan vakavasti eläköitymistä.

Wilder kertoo nyt kuitenkin aikovansa jatkaa uraansa kirvelevästä tappiosta huolimatta.

– Jäin tässä ottelussa kakkoseksi. Jos olen täysin rehellinen, en tiedä, mitä oikein tapahtui. En saanut itseäni liikkeelle riittävällä tavalla, eikä ajoitukseni ollut kohdillaan.

– Joskus tällaista sattuu, mutta elän nähdäkseni seuraavan ottelun ja seuraavan haasteen. Vain sillä on merkitystä. Olen edelleen täynnä onnea, jenkki kommentoi Daily Mailin mukaan.

Ottelun voittanut Parker pääsee todennäköisesti seuraavaksi kehään Anthony Joshuan kanssa. Wilderin seuraavasta liikkeestä ei ole tietoa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos