Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Voiko tämä superottelu nähdä päivänvalon? – ”Päihittäisi Jon Jonesin”

Tom Aspinall, UFC.
AOP

Omalla urallaan keskisarjan mestaruusvyötä hallussaan pitänyt Michael Bisping hehkuttaa UFC:n raskaansarjan tuoretta väliaikaista mestaria Tom Aspinallia. Bisping uskoo, että Aspinall tulee vain jatkamaan kehittymistään ja pysymään pitkään huipulla.

Tom Aspinallin voitettua UFC:n väliaikaisen raskaansarjan tittelin, kaikki on muuttunut kerta heitolla. Englantilaisottelija ei kuulunut aikaisemmin lajin kattojärjestön nimekkäimpien ottelijoiden joukkoon, mutta tuore titteli on tuonut mukanaan valtavasti julkisuutta.

Aspinall kertoi aikaisemmin olevansa ottelemaan myös varsinaisesta mestaruudesta, mutta toistaiseksi tämä ei näytä kovinkaan todennäköiseltä. UFC:n pomo Dana White ilmoitti, ettei aio asettaa Aspinallia ottelemaan Stipe Miocicia vastaan. White teki myös selväksi, että loukkaantuneena oleva Jon Jones saa pitää vyönsä toipumisjaksonsa ajan.

UFC:n Hall of Fameen kuuluva Michael Bisping toivoo, että Aspinall pääsee pian testaamaan kykyjään sarjan kärkiottelijoita vastaan.

– Olen sitä mieltä, että Aspinall päihittäisi Jon Jonesin, jos hänelle tarjoutuu siihen mahdollisuus. Uskon, että hän tulee hallitsemaan raskasta sarjaa pitkään ja kehittymään painoluokan kaikkien aikojen parhaaksi ottelijaksi.

– Sanoin jo aiemmin, että hän voittaisi Jonesin ja ihmiset hermoistuivat minulle. Ymmärrän sen, sillä kyse ei ole kenestä tahansa ottelijasta.

Lähde: LowKickMMA

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos