Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Vielä kerran Iron Mike? – ”Jos hän osuu lyönnillään oikein…”

Roy Jones Jr
AOP

Tuleva nyrkkeilyottelu Mike Tysonin ja Jake Paulin välillä on saanut mediassa valtavat mittasuhteet. Tapahtuman aitoutta on pidetty kysymysmerkkinä, mutta legendaarinen Roy Jones Jr uskoo kyseessä olevan totinen taisto.

Nyrkkeilyfanien tietoisuuteen tiensä raivannut entinen Youtube-kuuluisuus Jake Paul kohtaa seuraavassa ottelussaan lajilegenda Mike Tysonin. Miesten välillä on yli 30-vuoden ikäero, joka on herättänyt runsaasti kysymyksiä tapahtuman järkevyydestä.

Eräiden huhujen mukaan koko ottelu olisi niin ikään ennalta sovittu ja voittaja olisi jo tiedossa. Tysonin muutama vuosi takaperin kohdannut Roy Jones Jr pitää tällaisia väitteitä kuitenkin perättöminä.

– Olen kuullut, että tämä on kunnollinen tapahtuma, eikä kyseessä ole näytösottelu. Jake Paul on kehittynyt viime aikoina paljon, joten on kiinnostavaa nähdä miten ottelussa käy.

– Mike Tyson on silti Mike Tyson, vaikka 58-vuotiaana. Jos hän osuu lyönnillään oikein, asioista tulee monimutkaisia kenelle tahansa. Uskon, että ottelu sopii molemmille ja he tulevat varmasti nettoamaan kovia lukemia.

Texasin AT&T stadionilla käytävä ottelu järjestetään heinäkuun 20. päivä.

Lähde: Daily Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos