Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Venäläistähdeltä kovaa uhoa toisen mestarin suuntaan: ”Minä olen valmis siihen, jos hänkin on”

Nyrkkeilyhanskat
Unsplash

Artur Beterbiev valmistautuu parhaillaan tammikuussa käytävään huippuotteluun, jossa vastaan asettuu englantilaistähti, Callum Smith. Vaikka Beterbievin keskittyminen on täysin Smithin kohtaamisessa, hän myöntää, että ottelu Dmitri Bivolia vastaan on mahdollinen.

Kanadan Quebecissä nähdään tammikuun 13. päivänä todellinen huippuottelu, kun venäläismestari Artur Beterbiev saa vastaansa Callum Smithin. Moni nyrkkeilyfani odottaa tulevaa kamppailua vesi kielellä, mutta Beterbievin seuraava mahdollinen ottelu saattaa kiinnostaa vielä enemmän.

IBF:n, WBC:n ja WBO:n mestaruusvöitä hallussaan pitävän Beterbievin ja Dmitri Bivolin mahdollisella kohtaamisella on spekuloitu jo vuosikausien ajan. Bivol pitää hallussaan WBA:n titteliä, joten miesten kohtaamisessa oli mahdollista ratkaista painoluokan kiistaton mestaruus.

Beterbiev ja Bivol olivat molemmat Saudi-Arabian Riadissa seuraamassa Francis Ngannoun ja Tyson Furyn välistä raskaansarjan kamppailua. Beterbiev kertoi ProBox TV:lle olevansa valmis astumaan kehään Bivolin kanssa.

– Minä olen valmis siihen, jos hänkin on. Teidän täytyy kysyä häneltä, jos löydätte hänet. Törmäsin häneen, mutta emme ole puheväleissä. Olisi hienoa, jos voisimme järjestää ottelun täällä (Riadissa).

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos