Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Valtava takaisku! – UFC:n irlantilaistähti avautuu: ”Haluan kiittää saamastani tuesta”

Ian Garry, UFC.
AOP

UFC 296 tarjosi erittäin hienon kattauksen ja illan aikana nähtiin useita huikeita otteluita. Yksi odotetuimmista kamppailuista jouduttiin kuitenkin perumaan Ian Garryn sairastumisen johdosta. Irlantilaistähti kertoo nyt rajusta pettymyksestään.

UFC 296:ssa nähtiin todellista tähtiloistoa ja kehään nousi toinen toistaan kovempia nimiä. Illan odotetuin ottelu käytiin Leon Edwardsin ja Colby Covingtonin välillä, mutta kortilla oli muitakin etukäteen ajateltuna mielenkiintoisia kamppailuja. Välisarjassa ottelevan Ian ’’Machado’’ Garryn oli määrä kohdata Vicente Luque, mutta ottelu jouduttiin perumaan ensin mainitun sairastumisen takia.

Garrylle on jo valittu seuraava vastustaja, ja hänen on määrä ottaa helmikuussa mittaa Geoff Nealista. Irlantilainen pahoittelee Luque-ottelun peruuntumista ja paljastaa saaneensa runsaasti viestejä asian tiimoilta.

– Sairastuin influessaan, joka kehittyi painonpudotuksen yhteydessä keuhkokuumeeksi. Olin pakotettu jättämään ottelun väliin lääkärin määräyksellä ensimmäistä kertaa urallani.

– Palatessani kotiin näin useita kannattajia, jotka olivat matkustaneet paikan päälle varta vasten minun takiani. En tietenkään halunnut kohdata heitä tällä tavalla. Halusin järjestää heille näytöksen. Haluan kiittää kaikesta saamastani tuesta ja ystävällisistä sanoista.

Lähde: LowKick MMA

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos