Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC:n rääväsuu spekuloi mahdollista huippukamppailua: ”Voittaisin hänet helposti”

Colby Covington
AOP

Vapaaottelun kattojärjestö UFC:n räävasuu, Colby Covington uskoo, että hänen ja Islam Makhachevin mahdollinen kohtaaminen olisi todellinen vetonaula. Yhdysvaltalainen uskoo, ettei Makhachev pystyisi tarjoamaan hänelle minkäänlaista haastetta.

Colby Covington on ollut sivussa tositoimista viime vuoden marraskuusta lähtien, jolloin hän otti helpon voiton sittemmin eläköityneestä Jorge Masvidalista.

Miehen on huhuiltu palaavan kehiin vielä tämän vuoden puolella, mutta mitään ei olla toistaiseksi lyöty lukkoon.

Yhtenä mahdollisena vastustajan Colvingtonille pidetään UFC:n supertähtiin lukeutuvaa Islam Makhachevia. Venäläisottelija nähtiin oktagonissa edellisen kerran helmikuussa, jolloin hän kukisti Alexander Volkanovskin yksimielisen tuomaripäätöksen jälkeen.

Covington on LowKickMMA:n mukaan valmis kohtaamaan Makhachevin ja väittää, että veisi ottelun nimiinsä vaivatta.

– Tämä ottelupari kuulostaa todella hyvältä. Mukana on USA vastaan Venäjä -aspekti, joka tekee asetelmasta entistä mielenkiintoisemman. Tämä olisi jättimäinen ottelu, jonka kaikki haluasivat nähdä. Ottelusta ei tulisi kuitenkaan vaikeaa, sillä voittaisin hänet helposti.

– Hän ei pärjäisi kanssani painissa, tai pystyottelussa. Harjoittelin edellisen kaverin kanssa, joka tyrmäsi hänet (Adriano Martins). Jos hän haluaa otella, olen valmis.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos