Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC:n georgialaistähti saamassa valtavan tilaisuuden! – ”Aika on oikea”

Sean O'Malley, UFC.
AOP

UFC-faneja tullaan todennäköisesti hemmottelemaan pian todellisella huippuottelulla, sillä Sean O’Malley kertoi hyväksyneensä Merab Dvalishvilin haasteen. Georgialaisottelija laittaa O’Malleyn luultavasti hurjaan testiin.

Tätä nykyä yksi UFC:n suosituimmista ottelijoista, Sean O’Malley on valinnut seuraavan toivevastustajansa.

Näytöstyyliin edellisessä ottelussaan Marlon Veran voittanut O’Malley on hallitseva kääpiösarjan mestari, joten useampi painoluokan tähti haluaa päästä kehään hänen kanssaan.

O’Malley on väläytellyt julkisesti lukuisia eri vaihtoehtoja seuraavasta kamppailustaan, mutta toistaiseksi mitään ei olla lyöty lukkoon.

Kymmenen ottelun mittaisessa voittoputkessa oleva Merab Dvalishvili kertoi hiljattain pitävänsä itseään selkeänä ykköshaastajana O’Malleylle.

Mestarilla kesti tovi vastata Dvalishvilin haasteeseen, mutta nyt hän kertoo olevansa valmis nousemaan georgialaisen kanssa häkkiin.

– Merab on todellakin seuraava. Toiveesi tulee toteutumaan, O’Malley latasi.

– Monet ihmiset väittivät minun välttelevän häntä. Voin kertoa, etten todellakaan välttele tuota pientä miestä. Uskon, että tämä ottelu sopii minulle hyvin. Voittoon löytyy keinot ja olen erittäin innoissani.

– En ollut aikaisemmin kiinnostunut ottelemaan häntä vastaan, mutta nyt on oikea hetki. Aivan kuten Veran (Marlon) kohdalla.

Lähde: LowKickMMA

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos