Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-tähtien vihanpidolle ei näy loppua! – ”Pilasin jo hänen elämänsä”

Sean O'Malley
AOP

UFC 299:ssä nähtiin pitkään odotettu revanssi, kun Sean O’Malley ja Marlon Vera selvittelivät välejään. Vera antoi tappioonsa päättyneen ottelun jälkeen kyseenalaisia kommentteja, joihin O’Malley nyt vastaa.

Sean O’Malley puolusti onnistuneesti titteliään Marlon Veraa vastaan. Kamppailua hehkutettiin runsaasti etukäteen, sillä Vera oli vienyt miesten välisen aiemman kohtaamisen nimiinsä.

O’Malley käytti kuitenkin revanssimahdollisuutensa ja puolusti vyötään onnistuneesti suvereenin iltapuhteen jälkeen. Vera ei pystynyt missään vaiheessa horjuttamaan vastustajaansa.

Ecuadorilaisottelija väitti ottelun jälkeen, että O’Malleyn rasvaiset hiukset estivät häntä tarttumasta häneen kunnolla. Vera ei halunnut omien sanojensa mukaan keksiä tekosyitä, mutta uskoi, että asia vaikutti hänen ottelemiseensa merkittävällä tavalla.

O’Malley ei luonnollisesti ollut kovinkaan otettu esitetyistä väitteistä.

– Kaikki tuntuvat rakastavan tätä kaveria, O’Malley kertoi talkSPORTIN mukaan.

– Tiedän hänestä kaikenlaista, joka muuttaisi ihmisten mielipiteen hänestä, mutten aio paljastaa sitä.

– Hän väittää, että rasvasin hiuksiani, mutta hän ei päässyt edes riittävän lähelle minua. Ajattelen vain, että minun täytyy olla isompi mies, eikä pilata hänen elämäänsä. Pilasin jo hänen uransa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos