Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

UFC-tähti haaveilee kahden painoluokan mestaruudesta: ”En väitä, että se tapahtuisi helposti”

Islam Makhachev
AOP

UFC:n kevyen sarjan mestari Islam Makhachev valmistautuu parhaillaan uusintaotteluun Charles Oliveiraa vastaa UFC 294 -tapahtumassa myöhemmin tässä kuussa. Mies paljastaa kuitenkin haaveilevansa myös toisen painoluokan tittelistä.

UFC:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Islam Makhachev pitää hallussaan kevytsarjan mestaruusvyötä. Venäläinen on kärsinyt ammattilaisurallaan toistaiseksi vain yhden tappion, joka tuli Adriano Martinsin käsittelyssa vuonna 2015.

Tämän jälkeen Makhachev on voittanut lähes kaikki ottelunsa näytöstyyliin, mutta joutui kuitenkin suhteellisen koville edellisessä kamppailussaan painoluokkaa vaihtanutta Alexander Volkanovskia vastaan.

Makhachevin on määrä otella seuraavaksi Charles Oliveiraa vastaan uusintaottelussa, jonka panoksena on kevyen sarjan mestaruus. Venäläistähti paljastaa MMA Insightin mukaan haaveilevansa myös toisen painoluokan tittelistä.

– En tiedä, mitä UFC:llä suunnittelee, mutta unelmoin päästä ottelemaan toisesta vyöstä, Makhachev kertoi.

– Minulla on tietysti sopimus, joten mitä tahansa UFC sanookin, ottelen ilman ongelmia. Pidän silti tarkalla silmällä Edwards (Leon) vastaan Colby (Covington) ottelua ja toivon, että voin kohdata sen voittajan.

– Uskon, että voisin voittaa kumman tahansa. En väitä, että se tapahtuisi helposti, mutta tiedän omat taitoni.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos