Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Raskaansarjan jättiläisten välillä kipinöi: ”Voisin tyrmätä sinut 15 tuopin jälkeen”

Tyson Fury
AOP

Tyson Furyn ja Francis Ngannoun välille on viritelty huippukohtaamista jo pidemmän aikaa. Toistaiseksi mitään ei olla lyöty lukkoon, mutta miesten median välityksellä käymä suukopu yltyy entisestään.

Raskaansarjan mestarin, Tyson Furyn seuraavasta liikkeestä ei ole toistaiseksi vielä selvyyttä. Englantilaisnyrkkeilijä on väläytellyt toisinaan lopettamisella, mutta veri on vetänyt aina takaisin köysien sisäpuolelle.

Furyn ja UFC-ottelija, Jon Jonesin välille ollaan kaavailtu ottelua ja herrat ovat soittaneet suutaan vuoron perään. Mahdollinen kamppailu on kuitenkin toistaiseksi jäämässä hamaan tulevaisuuteen, sillä Jonesilla on voimassaoleva sopimus nykyisen työnantajansa, UFC:n kanssa.

Kyseisen järjestön alkuvuodesta taakseen jättänyt Francis Ngannou on ilmoittautunut Furyn toiseksi haastajaksi. Ngannou jatkaa vapaaottelu-uraansa PFL:n alaisuudessa, mutta tämän ei uskota täysin sulkevan pois hänen ja Furyn potentiaalista kohtaamista.

Kaksikon välillä vallitsee molemminpuolinen kunnioitus, mutta viime aikoina miesten keskinäinen suukopu on ottanut lisää kierroksia.

Ngannou kirjoitti sosiaalisen median tilillään olevansa valmis astumaan kehään Furyn kanssa. Englantilaisjätin vastaus ei jättänyt ketään kylmäksi.

– Voisin tyrmätä sinut 15 tuopin jälkeen senkin iso, jäykkä h***u.

Lähde: Daily Mail

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos