Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Oliko tässä Furyn ja Ngannou välisen ottelun todellinen voittaja? – McGregor kertoo mielipiteensä

Conor McGregor
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Francis Ngannou ei sulattanut tuomaripäätöstä ottelussaan Tyson Furya vastaan. Nyt oman näkemyksensä kertoo MMA-legenda, Conor McGregor.

Ensimmäistä kertaa ammattilaiskehiin noussut Francis Ngannou joutui pettymään raskaasti debyytissään, kun voitto kirjattiin tuomaripäätöksen jälkeen Tyson Furylle.

Ngannou onnistui pudottamaan vastustajansa kertaalleen lattiaan, mutta hurjaa iskunkestävyyttä osoittanut Fury nousi pystyyn. Brittimestari otti lopulta pistevoiton, joka on herättänyt runsaasti jälkipuintia mediassa.

Nyt mielipiteensä kertoo vapaaottelulegenda, Conor McGregor, joka seurasi kamppailua tarkalla silmällä.

– Ngannou tuo oman lisänsä raskaansarjan nyrkkeilyyn, joka on upea asia. Tämän ottelun jälkeen on mahdollista järjestää ottelu hänen ja Joshuan (Anthony) tai Chisoran (Derek) välille. Ngannou nyrkkeili todella upeasti ja osoitti olevansa oikeassa paikassa.

– Furylle täytyy kuitenkin nostaa hattua siitä, miten hyvin hän otti iskuja vastaan. Hän otteli vaikeasti lähestyttävää vastustajaa vastaan, jolla on hurja lyöntivoima. Kuka voitti tämän ottelun? Fanit. En oikeastaan edes välitä, sillä tämä oli mahtava kamppailu.

McGregor ennakoi myös Furyn tulevaa ottelua Oleksandr Usykia vastaan.

– En usko, että Usykilla on samanlaista lyöntivoimaa kuin Ngannoulla. Näittekö nuo iskut?

Lähde: MMA Junkie

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos