Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelun jälkipuinti jatkuu: “Jos hän olisi rehellinen, hän myöntäisi, että voitin”

Nyrkkeilyn superottelun jälkipuinti jatkuu: “Jos hän olisi rehellinen, hän myöntäisi, että voitin”

Tyson Fury julistettiin jakautunein tuomariäänin voittajaksi britin ja haastaja Francis Ngannoun välisessä nyrkkeilyn superottelussa.

Ottelun tuomariston päätös on kuitenkin kerännyt nopeasti valtavasti kritiikkiä ja moni onkin ilmaissut erimielisyytensä päätöksen kanssa.

Myös ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä tehnyt Francis Ngannou kertoi rehellisesti olevansa eri mieltä tuomariston kanssa ottelun voittajasta.

– Minä voitin ottelun. Siitä ei ole kysymystäkään, Ngannou totesi Brett Okamoton haastattelussa ESPN MMA:n Youtube-kanavalla.

Ngannou paljasti kuitenkin osanneensa odottaa tätä päätöstä.

– Tiesin, että jos ottelu ratkaistaisiin tuomariäänin, en voittaisi. Ei, koska olisin huonompi vaan koska olen se uusi kaveri talossa. Tiedän kuinka tämä bisnes toimii.

Nöyrä Ngannou ei ollut päätöksestä kuitenkaan katkera.

– En odottanut voittavani helposti. Tiedän, että annoin kaikkeni ja tein parhaani, mutta ehkä ensi kerralla minun tulee tehdä vielä enemmän vakuuttaakseni tuomariston paremmuudestani, mies pohti.

Kamerunilais-ranskalainen iski ottelun kolmannessa erässä yllättäen Tyson Furyn lujalla vasemmalla koukulla kanveesiin. Lattialla hetken itseään keräillyn WBC:n hallitseva raskaansarjan mestari juhli siitäkin huolimatta ottelun voittoa.

Ngannou uskoo, että sisimmässään Furykin tiedostaa ottelun päätöksen menneen väärin.

– Jos hän olisi rehellinen, hän sanoisi, että minä voitin, Ngannou julisti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos