Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Nähdäänkö nyrkkeilyn superottelu vihdoin? Fury lähetti Joshualle tiukan varoituksen megaottelun alla

Tyson Fury vakuuttelee, että ottelu anthony Joshuaa vastaan koittaa vielä
AOP

Nyrkkeilykansa odottaa malttamattomana Iso-Britannian supertähtien Tyson Furyn sekä Anthony Joshuan kohtaamista. Fury vihjasi hiljattain, että kaksikon välinen kamppailu olisi tulossa.

Tyson Fury vakuutteli, että ottelu Anthony Joshuaa vastaan olisi luvassa sen jälkeen kun tämä on ensin selvittänyt Oleksandr Usykin ja Joshua Francis Ngannoun.

Fury ja Usyk ottelevat raskaansarjan kiistattomasta mestaruudesta toukokuun 18 päivä ja Joshua ja Ngannou kohtaavat huomenna Saudi-Arabiassa.

– Minulla ja Usykilla on kaksi ottelua tänä vuonna, joten sen ottelun voittaja saa ottelun tämän ottelun voittajaa vastaan, Gypsy King totesi.

Furyn ja Usukin välistä ottelua jouduttiin lykkäämään kolmella kuukaudella, kun Fury sai haavan kasvoihinsa alkuperäisen ottelupäivän alla.

Joshua hävisi raskaansarjan mestaruusvyönsä Usykille lokakuussa 2021, eikä onnistunut niitä saamaan takaisin kaksikon uusintaottelussa. Sittemmin mies on kuitenkin ollut kovassa iskussa ja voittanut kaikki kolme otteluaan.

Perjantaina brittitähti kohtaa kamerunilais-ranskalaisen Ngannoun, joka hävisi Furylle jaetuin tuomariäänin viime vuoden lokakuussa.

– Jätä hänet (Usyk) minulle, surullinen pikkumies, minä hoitelen hänet, kahdesti jos hän niin haluaa. Sitten “Britannian taistelu” voi edetä, Fury totesi.

Sitä ennen Joshuan on kuitenkin hoidettava Ngannou, jonka Fury tietää kokemuksesta kovaksi lyöjäksi. Ngannou laittoi Furyn yllättäen todella tiukille ja britti varoitteli myös Joshuaa, ettei tämän kannata lähteä otteluun takki auki.

– Se ei ole pelkkä muodollisuus, koska hän on iso mies, joka osaa lyödä, Fury varoitteli Ngannousta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos