Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Joutuuko Poirier tuttuun mankeliin venäläistähteä vastaan? – ”Khabib ei koskaan tehnyt niin”

Islam Makhachev
AOP

Monet näkevät tulevan kevytsarjan titteliottelun Islam Makhachevin ja Dustin Poirierin välillä toisintona Poirierin vuonna 2019 epäonnistuneelle yritykselle voittaa vyö Khabib Nurmagomedovilta. Makhachevin ja Nurmagomedovin valmentaja Javier Mendezin mielestä tämä analyysi on kuitenkin täysin väärä.

Islam Makhachev (25-1 MMA, 14-1 UFC) valmistautuu parhaillaan kolmanteen tittelipuolustuksensa Dustin Poirieria (30-8 MMA, 22-7 UFC) vastaan 1. kesäkuuta UFC 302:n päätapahtumassa.

Vaikka Makhachevin tiimi tuntee Poirierin varsin hyvin, venäläisottelijan päävalmentaja Javier Mendez näkee tämän erilaisena otteluna kuin Khabib Nurmagomedovia vastaan.

– Tästä tulee täysin erilainen kamppailu, koska Islam ei ole Khabib, Mendez kertoi MMA Junkielle.

– He ovat kaksi eri ottelijaa, eivätkä he toimi samalla tavalla. Ainoa asia, jossa he ovat samanlaisia, on kurinalaisuus. He molemmat tekevät kovasti töitä, mutta heidän tyylinsä on erilainen.

– Khabib halusi otella enemmän matossa, mutta sitä me halusimme. Sanoimme hänelle aina, että ottelu pitää viedä mattoon. Islamin kanssa (tilanne on erilainen). Hän treenaa kaikkia tyylejä, kuten Muay Thaita ja nyrkkeilyä.

– Khabib ei koskaan tehnyt niin, hän harjoitteli vain minun kanssani. Hän (Makhachev) voi otella miten haluaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos