Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Huippuottelussa vain yksi suosikki? – ”Yksi parhaimmista ottelijoista, joita tulemme näkemään”

Jon Jones
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, UFC tarjoaa todellista tähtiloistoa marraskuussa, kun Jon Jones ja Stipe Miocic selvittävät välejään oktagonissa. Entinen raskaansarjan kovanyrkki, Cain Velasquez jakaa oman näkemyksensä tulevasta ottelusta.

UFC 295:n pääotteluna nähdään Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välinen taisto. Panoksena on raskaansarjan mestaruusvyö. Jones, jolle kyseessä on vasta toinen ottelu raskaassa sarjassa, lähtee kamppailuun suosikkina.

Pitkän uran tehnyt Miocic on kuitenkin yksi lajin kattojärjestön yllätysvalmiimmista ottelijoista, eikä veteraanin voittosaumoja voi millään täysin poissulkea.

Entinen painoluokan valtias, Cain Velasquez, joka paketoi uransa vuonna 2019 kärsittyyn tappioon Francis Ngannoua vastaan, kertoo oman mielipiteensä tulevasta mittelöstä.

– Jon Jones on yksi parhaimmista ottelijoista, joita tulemme koskaan näkemään. Hän on kokonaivaltainen paketti ja erittäin vahva henkisesti. Tämän kovempaa haastetta ei ole olemassakaan.

– Silti, tässä lajissa on aina muuttujia ja mitä tahansa saattaa tapahtua. Uskon, että Jones tulee voittamaan, mutta Stipe pystyy laittamaan hänet todella koville. Mikään ei ole ikinä varmaa, joka tekee otteluista entistä kiinnostavimpia.

Lähde: LowKickMMA

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos