Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Entisellä mestarilla selkeä suosikki Fury vs Usyk-ottelussa: ”Uskomaton urheilija niin isoksi mieheksi”

Lennox Lewis
AOP

Lennox Lewis, viimeisin kiistaton raskaansarjan maailmanmestari, uskoo, että Tyson Fury näyttää tasonsa ja voittaa Oleksandr Usykin viikonloppuna.

Nyrkkeilylegenda Lennox Lewis uskoo, että Tyson Fury osoittautuu liian hyväksi Oleksandr Usykille viikonloppuna Saudi-Arabiassa järjestettävässä kiistattomassa raskaan sarjan tittelikamppailussa.

Kaikki neljä vyötä ovat panoksena Riadissa, kun voittamattomat mestarit Fury ja Usyk nousevat köysien sisään. Lewis, viimeisin mies, joka on ollut kiistaton raskaan sarjan kuningas, uskoo, että Fury vie ottelun nimiinsä.

Jättitapahtuman valmistelua on varjostanut valitettavat tapahtumat, sillä Furyn isä John, iski päällään Usykin seurueeseen kuuluvaa Stanislav Stepchukia.

Ottelijoiden tiimit ottivat yhteen maanantaina järjestetyssä promootiotilaisuudessa, ja John ja Stepchuk huusivat toisilleen päin naamaa, ennen kuin 59-vuotias Fury puski Usykin taustajoukkoihin kuuluvaa Stepchukia.

Lewis ei kuitenkaan usko, että ylimääräinen hälinä ottelun ympärillä häiritsee kahta raskaansarjan jättiä.

– Olen Tyson-fani, Lewis kertoi Daily Expressin mukaan.

– Jos minulta kysytään, kuka seuraa minua (kiistattomana mestarina), niin ammatillinen arvioni on Fury.

– Eikä vain siksi, että hän on isompi. Usyk on erittäin fiksu, nopea ja liikkuu taitavasti. Mutta Tyson on uskomaton urheilija niin isoksi mieheksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos