Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Dana White kommentoi superottelun peruuntumista: ”Fanit haluavat nähdä sen”

Dana White
AOP

UFC-fanit ympäri maailman joutuivat pettymään raskaasti, kun uutiset tulivat julki Stipe Miocicin ja Jon Jonesin välisen mittelön peruuntumisesta. Lajipomo, Dana White vakuuttaa, että kaksikolla on edelleen halua toteuttaa ottelu tulevaisuudessa.

Koko vapaaottelumaailma odotti vesi kielellä Stipe Miocicin ja Jon Jonesin välistä ottelua, joka jouduttiin kuitenkin perumaan. Jones loukkaantui harjoituksissa sillä seurauksella, että vetäytyminen tapahtumasta oli ainoa vaihtoehto.

Jenkkitähden paluuaikataulusta on esitetty erilaisia arvioita, mutta hänen ei uskota olevan kunnossa vähintään kahdeksaan kuukauteen. UFC:n puheenjohtaja, Dana White kertoo MMA Insightin mukaan, ettei Miocicille etsitä tähän hätään uutta vastustajaa ja vakuuttaa, että lajin kaksi suurnimeä haluavat astua kehään tulevaisuudessa.

– Vastakkain ovat kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija ja kaikkien aikojen paras vapaaottelija. Tämä on perintöottelu molemmille.

– Se, että Stipelle edes soitettaisiin ja pyydettäisiin häntä ottelemaan väliaikaisesta tittelistä, olisi täydellistä epäkunnioitusta. Tämä on kahden legendan ottelu. Kaksi suurinta ottelijaa. Fanit haluavat nähdä sen, minä haluan nähdä sen ja molemmat heistä haluavat toteuttaa sen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos