Pidetään yhteyttä

Kamppailulajit

Brittimestari lyttää Anthony Joshuan maanrakoon: ”Hän on salin lakaisija”

Anthony Joshua
AOP

Tyson Furyn ja Anthony Joshuan välisellä ottelulla ollaan spekuloitu pitkään. Kahden englantilaisjätin kohtaaminen ei ole koskaan kuitenkaan nähnyt päivänvaloa. Fury lataa suorasukaisen mielipiteensä Joshuasta, eikä pidä tätä arvoisenaan vastustajana.

Tyson Fury, joka valmistautuu parhaillaan Francis Ngannoun kohtaamiseen, paljasti hiljattain haluavansa otella MMA-legenda Jon Jonesia vastaan. Myös Ngannoun kohtaamisesta vapaaottelusäännöillä on puhuttu, mutta asiaan tuskin saadaan varmuutta ennen miesten välistä nyrkkeilyottelua.

Yksi vastustaja on silti pois Furyn listalta, ainakin jos miestä itseään on uskominen. Anthony Joshua, joka peittosi hiljattain Robert Heleniuksen, on ollut aiemmin kiinnostunut kohtaamaan Furyn.

Miesten välille ollaan yritetty pariin kertaan järjestää kohtaamista, mutta tulokset ovat jääneet laihoiksi. Nyt Fury lataa, että Joshuan kanssa kehään astuminen ei kuulu hänen suunnitelmiinsa.

– Hän (Joshua) on vain salin lakaisija, joka tulee piestyksi. Hän on jo vanha matkamies. Jos olet kelvollinen raskaansarjan ottelija, kutsu hänet kehään. Ei onnistu.

Joshuan seuraavasta vastustajasta ei ole vielä täyttä varmuutta, mutta yhtenä mahdollisena vaihtoehtona pidetään Deontay Wilderin kohtaamista.

Lähde: talkSPORT

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos