Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Virallista! Liverpool sai uuden päävalmentajan: “Ei missään nimessä helppo päätös”

Arne Slot on Liverpoolin seuraava manageri
AOP

Arne Slotin pesti Liverpoolin uutena päävalmentajana on nyt virallinen, kun niin Liverpool että Feynoord tiedottivat siirrosta.

Jürgen Klopp jätti eilen tunteikkaat hyvästit Liverpool-faneille Anfieldillä, punaisten Valioliiga-kauden viimeisen pelin päätteeksi. Vuodesta 2015 saakka Liverpoolia valmentanut saksalainen jättää jälkeensä isot saappaat, joihin hyppää seuraavaksi hollantilaisvalmentaja Arne Slot.

Slot siirtyy Liverpooliin hollantilaisseura Feyenoordista kolmivuotisella sopimuksella. Miehen pesti alkaa virallisesti kesäkuun ensimmäinen päivä, kunhan työluvat vaan saadaan kuntoon.

– Ei ole missään nimessä helppo päätös sulkea ovi seurassa, jossa olet kokenut niin monia hienoja hetkiä ja työskennellyt menestyksekkäästi niin monien hienojen ihmisten kanssa, Slot pohjusti Feyenoordin tiedotteessa.

Slot toimi Feyenoordin valmentajana vuodesta 2021 lähtien ja johdatti seuran Eredivisien mestaruuteen kaudella 2022/23. Tällä kaudella joukkue voitti Hollannin cupin ja sijoittui liigassaan toiseksi.

– Mutta urheilumiehenä, tilaisuutta päästä päävalmentajaksi Valioliigaan, yhteen maailman suurimmista seuroista, on vaikea sivuuttaa, Slot kuitenkin myönsi.

Feyenoordin toimitusjohtaja Dennis te Kloese myönsi, ettei seura riemusta kiljuen Slotista ole luopumassa, mutta totesi, että seurassa ymmärretään kuitenkin Liverpool-pesti merkitys.

– Ymmärrämme hyvin, että työskentely Liverpoolin kaltaisessa seurassa on hänelle erityinen ja ainutlaatuinen tilaisuus, Feyenoordin tiedotteella todettiin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos