Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Viimeinen tippa ManU:n hylkiölle? – Kapteeninnauhansa menettänyt Harry Maguire kyllästyi kohteluunsa

Harry Maguire menetti kapteenin roolin Manchester Unitedissa
Pixabay

Manchester United tiedotti sunnuntaina, ettei Harry Maguiren kapteeninvelvollisuuksia tarvita enää ensi kaudella.

United-manageri Erik ten Hag oli mitä ilmeisimmin käynyt, kapteeninnauhaa kaudesta 2020 saakka kantaneen, Harry Maguiren kanssa keskustelua asiasta ja kertonut, että joukkueelle valitaan uusi kapteeni tulevaksi kaudeksi.

– Keskustelin managerin kanssa ja hän selitti syynsä päätökselle. Vaikka olen henkilökohtaisesti todella pettynyt, jatkan silti kaikkeni antamista seuralle, Maguire kirjoitti Twitterissä.

Maguire piti päänsä pystyssä ja otti uutisen hyvin vastaan. Kulisseissa kuitenkin kuiskitaan, että mies olisi nyt tyytymätön kohteluunsa seurassa.

Maguire saapui suurten odotusten saattelemana Unitediin vuonna 1019 Leicesteristä, eikä aikaakaan kun mies jo pujotti kapteeninnauhan käteensä. Viimeiset kaudet eivät kuitenkaan ole olleet englantilaispuolustajalle helppoja. Useat koomisetkin virheet kentällä ovat keränneet miehelle erityisesti sosiaalisessa mediassa sekä fanien keskuudessa paljon pilkkaa.

– Maguire on tyytymätön ja vihainen tapahtuneesta, Sky Sportsin päätoimittaja Kaveh Solhekol arveli.

– Hänellä on vielä paljon tarjottavaa, se ei ehkä ole ManU:ssa, mutta hän aikoo ottaa aikaa ja harkita vaihtoehtojaan – eikä hänellä ole niistä puutetta.

Mikäli Maguiren mitta Unitedissa tulisi todella täyteen, on miehelle varmasti ottajia vielä. Muun muassa West Ham olisi huhujen mukaan kiinnostunut miehestä, mikäli pelaaja ja seura päättäisivät maisemanvaihdoksen olevan englantilaiselle oikea ratkaisu.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos