Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Viimeinen tilaisuus? – AS Roma tarjoamassa sopimusta unohdetulle maalitykille!

Romelu Lukaku Inter Milanin paidassa.
AOP

Romelu Lukakun tilanne on puhuttanut pitkin kesää. Inter Milania viime kaudella edustanut hyökkääjä ei vaikuta kuuluvan Chelsean suunnitelmiin. Tuoreiden tietojen mukaan yhtenä mahdollisena ottajana pidetään Jose Mourinhon luotsaamaa AS Romaa.

Takavuosien maalitykki, Romelu Lukaku on ajautunut vaikeaan tilanteeseen, josta ei ole toistaiseksi löytynyt ulospääsyä. Kunnianhimoinen belgialainen nousi nuorella iällä Valioliigan lupaavimpien pelaajien joukkoon, mutta miehen urapolku on ollut toistaiseksi melkoista vuoristorataa.

Evertonissa suuren yleisön tietoisuuteen noussut Lukaku on pelannut ajoittain häikäisevästi, mutta hyvien kausien jälkeen esitysten taso on usein pudonnut reippaasti. Miehen kunniaksi on kuitenkin sanottava, ettei Goodison Parkilla olla nähty hänen jälkeensä lähellekään yhtä tehokasta kärkimiestä.

Lukaku kylvi tuhoa myös Inter Milanissa, mutta Chelseassa ja Manchester Unitedissa homma ei ikinä lähtenyt toivotunlaiseen lentoon.

Kuten hyvin tiedetään, Inter oli valmis kiinnittämään päättyneellä kaudella seuraa edustaneen belgialaisen, mutta samanaikaiset sopimusneuvottelut Juventuksen kanssa sotkivat kaiken.

Lukaku on ollut useamman saudiarabialaisseuran kiikarissa, mutta hänen toiveensa on jatkaa uraansa Euroopassa. CaughtOffsiden tietojen mukaan AS Roma harkitsee Lukakun hankkimista lainasopimuksella. Jos huhut pitävät paikkaansa, saattaa Lukakulle aueta viimeinen tilaisuus pelastaa uransa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos