Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Viikonlopun nöyryytys oli liikaa – Tottenham-managerille näytettiin ovea

Cristian Stellini sai potkut Tottenhamista
AOP

Tottenhamin väliaikainen valmentaja Cristian Stellini on saanut potkut tehtävästään. Seura tiedotti päätöksestä maanantaina sivuillaan.

Seuran päätöksen taustalla on Tottenhamin lauantain musertava 6-1 tappio Valioliigassa Newcastlelle. Newcastle pommitti murskajaisissa viisi maalia 21 minuuttiin, kun Spurs-pelaajavat seurasivat voimattomina vierestä.

Nolon selkäsaunan jälkeen odotettiinkin, että jotain olisi tapahduttava, eikä seuran päätöstä hätätoimista tarvinnut kauaa odottaa.

– Sunnuntain esitystä Newcastlea vastaan on mahdoton hyväksyä. Se oli musertavaa katsottavaa. Voimme etsiä monia syitä, miksi näin kävi, ja vaikka minun, hallituksen, valmentajien ja pelaajien on kannettava kollektiivinen vastuu, viime kädessä vastuu on minun, seuran puheenjohtaja Daniel Levy kirjoitti tiedotteessa.

Cristian Stellini otti väliaikaisen valmennusvastuun Tottenhamissa sen jälkeen kun Antonio Conte sai lähtöpassin. Nyt, vain vajaa kuukausi myöhemmin, myös Stellinille näytettiin ovea.

– Cristian astui valmennusvastuuseen vaikeassa vaiheessa ja haluan kiittää häntä ammattimaisesta tavasta, jolla hän ja hänen valmennusryhmänsä ovat toimineet näin haastavana aikana.

Väliaikaisen valmennusvastuun Spursissa ottaa nyt Ryan Mason, joka toimi joukkueen väliaikaisena valmentajana myös vuonna 2021 Jose Mourinhon potkujen jälkeen.

Levy vakuutteli, että seura ja pelaajat tekevät kaikkensa, jotta kauden loppu saadaan vielä pelastettua – Joukkueen tehtävä näyttää kuitenkin vaikealta. Se on Valioliigassa parhaillaan viidentenä, mutta edellä olevat Newcastle sekä Manchester United ovat molemmat pelanneet Spursia vähemmän otteluita.

Tottenhamilla on mahdollisuus kasvojen pesuun torstaina, kun se isännöi uuden valmentajan johdolla Manchester Unitedia.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos