Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Vihdoinkin päätös siirtosaagalle! – Arsenal hankki Englannin siirtoennätyksellä uuden supertähden

Arsenal vahvisti Declan Ricen siirron
Pexels

Arsenal on viimein vahvistanut West Hamin Declan Ricen siirtymisen tykkimiesten leiriin noin 105 miljoonan arvoinen siirtosumma tekee Ricestä kaikkien aikojen kalleimman englantilaispelaajan.

Vahvistusta Declan Ricen siirrosta ehdittiin odotella futismaailmassa jo hyvä tovi ja West Hamin suunnasta jo malttamattomina Arsenalilta tivattiinkin tilanteelle päätöstä. Seurat olivat päässeet sopimukseen siirtosummasta jo hyvän aikaa sitten, mutta jostain syystä vahvistuksen kanssa viivyteltiin.

Rice on nyt kuitenkin allekirjoittanut Arsenalin kanssa viisivuotisen sopimuksen, johon liittyy optio lisävuodesta. West Hamin konferenssiliigan mestaruuten johdattanut Rice on kertonut, että päätös seurasta lähtemiseen ei ollut helppo.

– Olen katsellut Arsenalia viime kausien aikana ja sitä kehityskaarta, jolla he ovat olleet, Rice kommentoi.

Rise on Arsenalin tämän kesän kolmas iso hankinta. Miehen lisäksi tykkimiesten paitaan on siitynyt Kai Havertz 65 miljoonalla punnalla Chelseasta sekä Jurrien Timber noin 39 miljoonalla punnalla Ajaxista.

Uusien hankintojen avulla Mikel Artetan ryhmä lähtee haastamaan Manchester Cityä ja tavoittelee viime kauden kakkossijan kirkastamista mestaruudeksi.

– Hän on valtavan taitava pelaaja, joka on esiintynyt korkealla tasolla Valioliigassa ja Englannissa jo useiden kausien ajan, Arsenalin manageri Arteta kommentoi seuran uudesta tähtihankinnasta.

– Declan tuo kiistatta laatua seuraan ja hän on poikkeuksellinen lahjakkuus, jolla on potentiaalia menestyä täällä hyvin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos