Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Viekö ManU pisimmän korren? – Leipzigin tähdellä riittää kysyntää!

Jalkapallo
Pexels

Manchester United etsii tapoja vahvistaa hyökkäystään ensi kaudeksi, ja Dani Olmo on yksi heidän tutkassaan olevista nimistä.

RB Leipzigin tähti Dani Olmo on ollut sensaatiomaisessa kunnossa ja hänen esityksensä ovat herättäneet paljon kiinnostusta.

Tottenham Hotspur ja Chelsea ovat kaksi seuraa, jotka ovat kiinnostuneita hänen allekirjoituksestaan, mutta Manchester United on tullut mukaan kisaan ja on CaughtOffsiden mukaan valmis taistelemaan saadakseen 25-vuotiaan pelaajan vahvuuteensa.

Olmo on kehittynyt valtavasti sen jälkeen, kun hän liittyi saksalaisseuraan talvella 2020 ja onnistunut vakiinnuttamaan asemansa yhtenä joukkueen tukipilareista. Vaikuttavien esitystensä ansiosta hänet palkittiin uudella sopimuksella viime kesäkuussa.

Hänen tuore diilinsä ulottuu nyt kesään 2027 asti, mutta kesällä aktivoituva 60 miljoonan euron vapautuslauseke saattaa muuttaa tilanteen. Tämän seurauksena useat seurat harkitsevat tarjouksen jättämistä.

Manchester United pelasi viime kaudella kelpo kauden, mutta tällä sesongilla se ei ole yltänyt samanlaisiin suorituksiin, vaikka siirtoihin on käytetty läjäpäin rahaa. Uudet osaomistajat etsivät joukkueeseen Olmon kaltaisia luovia, maalintekoon pystyviä pelaajia.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos