Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Varjojen mailla vaellellut megatähti Chelsean ostoslistalla! – Mitä tekee PSG?

Neymar Jr
AOP

PSG:n supertähti, Neymar Jr harkitsee vakavasti seuran vaihtamista. Pariisissa ei ole tullut toivotunlaista menestystä vuosien varrella ja brasilialaishyökkääjä on joutunut seuran kannattajien silmätikuksi.

FC Barcelonassa yhden nykyhistorian pelätyimmistä hyökkäyskolmikoista yhdessä Lionel Messin ja Luis Suarezin kanssa muodostanut Neymar Jr teki virheen jättäessään Katalonian taakseen.

Brasilialainen vaihtoi Camp Noun Pariisin kirkkaisiin valoihin noustakseen Messin varjoista maailman parhaaksi pelaajaksi. Kiistattomat taidot omaava Neymar ei ole kuitenkaan koskaan pystynyt täysin ulosmittaamaan täyttä potentiaaliaan Ranskassa.

PSG ei ole voittanut edelleenkään Mestarien liigaa. Ei, vaikka Messi palautettiinkin kahden kauden ajaksi Neymarin rinnalle. Argentiinalaisen mentyä, myös Neymarin matka saattaa olla jatkumassa.

Hyökkääjän kerrotaan olevan lopen uupunut itseensä kohdistuvasta arvostelusta, joka on saanut Pariisissa hurjat mittasuhteet.

Valioliigan ökyseuroihin lukeutuva Chelsea oli jo viime kesän aikana Neymarin kintereillä ja Bluesin edustajien kerrottiin matkanneen Ranskaan neuvottelemaan mahdollisesta siirrosta.

Tuolloin asia ei edennyt sen pidemmälle, mutta 90minin mukaan tällä kertaa saattaa olla eri ääni kellossa. Jos Neymar päättää jättää Ligue 1:n taakseen, on Chelsea tiettävästi valmis tarjoamaan hänelle sopimusta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos