Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valtavat rahavirrat käytössä! – Nämä miehet Steven Gerrard haluaa Saudi-Arabiaan

Steven Gerrard
AOP

Steven Gerrard nimitettiin hiljattain Saudi-Arabian liigassa pelaavan Ettifaq FC:n uudeksi päävalmentajaksi. Englantilaisen kerrotaan ehtineen kaavailla muutamia vahvituksia viime kaudella maansa pääsarjan seitsemännelle sijalle yltäneen Ettifaqin miehistöön.

Saudi-Arabian liiga jatkaa kasvuaan lukemattomien uusien pelaajasiirtojen myötä. Vetovoimaa näyttää riittävän myös valmentajien näkökulmasta, sillä entinen Rangers-luotsi, Steven Gerrard päätti suunnata Ettifaq FC:n puikkoihin tulevaksi kaudeksi.

Vaikka englantilainen on vasta nimetty uuteen pestiinsä, on hän ehtinyt jo kaavailla vahvistuksia miehistöönsä. Entinen Liverpool-kapteeni yrittää FourFourTwo:n mukaan houkutella Jordan Hendersonia siirtymään alaisuuteensa.

Henderson on ollut Redsin keskikentän tukipilaireita jo vuosikausien ajan, mutta päättyneellä sesongilla rooli jäi aiempaa pienemmäksi.

Toinen Gerraradia kiinnostava pelaaja on niin ikään Liverpool-taustainen Philippe Coutinho. Tätä nykyä Aston Villassa pelaava Coutinho on jäänyt viime kausina kauas parhaastaan, joten miehelle saattaa avautua tilaisuus uransa jäähdyttelyyn Saudi-Arabiassa.

Gerrardin kerrotaan olevan myös Pierre-Emerick Aubameyangin kintereillä, mutta gabonilaisen saatavuudesta ei ole tarkkaa tietoa. Takavuosien huippukärjen ei kuitenkaan uskota nauttivan tulevalla kaudella suurta vastuuta, jos hän päättää jatkaa uraansa Chelseassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos