Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valtava ulososto-optio käyttöön? – Saako Arsenal vihdoin haluamansa?

Benjamin Sesko, RB Leipzig.
AOP

Aivan kuten useat lähteet ovat kertoneet, Arsenal haluaa vahvistaa hyökkäystään ensi kautta silmällä pitäen. Gunnersin tähtäimessä on etenkin RB Leipzigin tehohyökkääjä Benjamin Sesko.

Benjamin Sesko teki nimeä itselleen pelatessaan Red Bull Salzburgissa ennen kuin siirtyi viime kesänä sisarseura Leipzigiin. Saavuttuaan Saksaan hän on pelannut yhteensä 42 ottelua ja ollut mukana 20 maalissa.

20-vuotias hyökkääjä on merkkauttanut 18 häkkiä reilun 2000 minuutin aikana, ja hänen hieno vireensä on vähemmän yllättäen herättänyt paljon kiinnostusta eri puolilla Eurooppaa.

Vaikka Seskon nykyinen Leipzig-sopimus kestää kesään 2028 asti, hänen sopimuksessaan on 56 miljoonan punnan vapautuslauseke, joka voi luonnollisesti muuttaa kaiken. Arsenal on yksi niistä seuroista, jotka ovat seuranneet Leipzigin pelaajaa jo hyvän tovin.

Seskon sopimuksessa oleva lauseke on aktivoitava ennen kesäkuun loppua, ja Gunners harkitsee pykälän hyödyntämistä. Mikel Arteta ei ole tiettävästi tyytyväinen nykyisten hyökkääjiensä tehoihin, jonka vuoksi lontoolaisseura tähyilee uusia vahvistuksia.

Seskon lisäksi Tykkimiesten on huhuttu tarkkailevan muun muassa Viktor Gyökeresin ja Ivan Toneyn tilanteita.

Lähde: TheHardTackle.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos