Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigaseurat Serie A-komeetan perässä! – Vaihtaako rahapino omistajaa?

Teun Koopmeiners, Atalanta.
AOP

Atalantaa edustavan Teun Koopmeinersin uskotaan nostavan kesällä kytkintä. Korkea hintalappu asettaa omat haasteensa, mutta miehen palvelukset kiinnostavat erityisesti Britteinsaarilla.

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutui vasta hiljattain, mutta katseet ovat kääntyneet jo kohti tulevan kesän siirtomarkkinoita. Useimmat suurseurat säästelivät paukkujaan talven siirtoikkunassa, mutta kauden päätyttyä odotettavissa on jälleen tukku korkean profiilin diilejä.

Atalantassa itsensä suuren yleisön tietoisuuteen pelannut Teun Koopmeiners on kesällä todennäköisesti matkalla kohti kirkkaampia parrasvaloja. Hollantilaisen uskottiin vaihtavan maisemaa jo tammikuussa, mutta tuolloin kaikki jäi huhujen asteelle.

Serie A:n neljäntenä majaileva Atalanta tuskin haluaa kovin mielellään luopua tähdestään, mutta riittävän korkea siirtokorvaus saattaa luonnollisesti muuttaa asetelmia. Atalanta on tiettävästi mätkäissyt pelaajalleen 60 miljoonan euron hintalapun.

Tämä todennäköisesti jarruttaa muun muassa pelaajaan linkitetyn Juventuksen ostohaluja, mutta ottajia löytyy muualtakin.

Tottenham Hotspurin on kerrottu olevan kiinnostunut Koopmeinersista ja CaughtOffside kertoo, että myös Manchester United on saapunut apajille. Näin ollen on hyvinkin mahdollista, että Hollannin maajoukkueessa 20 ottelua pelannut Koopmeiners jatkaa uraansa sateisilla saarilla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos