Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigapuolustaja jälleen lähtökuopissa – Löytyykö ottaja Ligue 1:stä?

Clement Lenglet
AOP

FC Barcelonan palkkalistoilla oleva Clement Lenglet on mahdollisesti vaihtamassa jälleen maisemaa. Aston Villaa tällä hetkellä edustava toppari on jäänyt kuluvalla kaudella todella pienelle vastuulle.

Clement Lenglet siirtyi aikoinaan FC Barcelonaan valtavien odotusten saattelemana. Keskuspuolustajan tontilla luutiva ranskalainen todisti arvonsa Camp Noulla saaden ensimmäisillä kausillaan runsaasti peliaikaa.

Vastuu alkoi kuitenkin pikkuhiljaa pienentyä koventuneen kilpailutilanteen seurauksena, eikä miehelle ollut enää samanlaista tarvetta kuin aikaisemmin. Lenglet siirtyi Tottenham Hotspuriin lainasopimuksella viime vuoden kesäkuussa.

Hyvistä otteista huolimatta pelaajalle ei kuitenkaan löytynyt pysyvää kotia Pohjois-Lontoosta. Lenglet palasi kauden päätyttyä Barcelonaan, mutta pian oli jälleen laukkujen pakkaamisen aika.

Ottaja löytyi jälleen Valioliigasta, kun Aston Villa tarjosi 28-vuotiaalle Lenglet’lle vuoden mittaista lainapestiä. Minuutteja ei ole kuitenkaan kertynyt toivotulla tavalla ja Lenglet on saanut lähinnä vastuuta vain Konferenssiliigan otteluissa.

Pelihaluja uhkuva ranskalainen saattaakin olla jälleen vaihtamassa osoitetta ja tällä kertaa häntä linkitetään kotimaansa sarjassa pelaavan Lyonin riveihin. Säännöllinen peliaika seurajoukkueessa on todennäköisesti ainoa keino taistella paikasta ensi kesän EM-kisaryhmässä, joten siirto kävisi tässä mielessä järkeen.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos