Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigan sunnuntain huippuottelu! – Arvoituksellinen Newcastle isännöi loistouutisia saanutta Liverpoolia

Newcastle isännöi Liverpoolia Valioliigassa sunnuntaina
AOP

Englannin Valioliigassa pelataan tänä viikonloppuna kauden kolmas pelikierros. Sunnuntain huippuottelussa yhteen ottavat loistavan kauden viime kaudella pelannut Newcastle United sekä vaisummin viime kaudella esiintynyt Liverpool.

Newcastle avasi kautensa 5-1 murskavoitolla Aston Villasta. Viime viikonloppuna Eddie Howen miehistö palautettiin kuitenkin takaisin maanpinnalle Manchester Cityn toimesta, kun se kärsi 1-0 vierastappion hallitsevalle mestarille.

Tappiota huolestuttavampaa oli kuitenkin Magpiesin heikko hyökkäyspelaaminen. Joukkue ei saanut luotua kuin yhden laukauksen Cityn maalia kohti koko ottelussa. Liverpoolia vastaan joukkueen hyökkäyspeli onkin hieman mysteeri.

Liverpool puolestaan avasi kautensa tasurilla Chelseasta ja nappasi viime viikolla 3-1 voiton Bournemouthista. Joukkueessa on myllätty erityisesti keskikenttää kesän siirtomarkkinoilla, mikä näkyy ehdottomasti joukkueen vaarallisuutena hyökkäyspäässä.

Punaisten puolustus on kuitenkin yksi tekijä, mikä saattaa tehdä yhdessä Newcasteln arvaamattoman hyökkäyksen kanssa päivän ottelusta mielenkiintoisen. Liverpoolin puolustus on yleensä hyökkäyssuuntaan aktiivinen, mikä tarkoittaa kuitenkin, että puolustus vuotaa toisinaan omassa päässä. Lipsumisiin ei kuitenkaan Newcastlen kovaa joukkoa vastaan olisi oikein varaa.

Newcastle fanit saivat helpottavia uutisia, kun City ottelussa kolhua saanut Joelinton todettiin sittenkin pelikuntoiseksi. Liverpool puolestaan sai hyviä uutisia aiemmin tällä viikolla, kun Bournemouth-ottelussa suoran punaisen saaneen Alexis Mac Allisterin pelikielto kumottiin ja Trent Alexander-Arnold todettiin niin ikää pienen säikähdyksen jälkeen pelikuntoiseksi.

Ottelu alkaa St James’ Parkilla kello 18.30.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos