Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigan sarjataulukon kärjessä on tiukkaa – Kauden suurin yllättäjä kiilasi itsensä jaetulle kärkipaikalle

Aston Villa kaatoi Burnleyn Valioliigassa 3-2
AOP

Kamppailu Valioliigan sarjataulukon kärjessä käy äärimmäisen tiukkana ja tilanne tiukentui entisestään, kun Manchester City ja Aston Villa nappasivat voitot lauantaina.

Manchester City kaatoi sarjanousija Sheffield Unitedin varmoin ottein 0-2 ilman supertähteäänkin Erling Haalandia. Pep Guardiolan joukko nousi samalla enää kahden pisteen päähän sarjakärki Liverpoolista.

Rodri vei tarkalla laukauksella kuudentoista tuntumasta Cityn johtoon 13 minuutin kohdalla ja Julián Álvarez viimeisteli loppulukemat 2-0 61 minuutin kohdalla.

Cityn ja Liverpoolin väliin sarjataulukossa mahtuu kuitenkin vielä Aston Villa, joka kiilasi itsensä toiseksi kaatamalla Burnleyn 3-2. Ottelun enemmän pelannut Villa on nyt tasapisteissä sarjakärki Liverpoolin kanssa.

Burnely nousi lauantain ottelussa kahdesti maalin takaa tasoihin. Villan kolmas ja voitto-osuma tuli kuitenkin niin myöhään, ettei kymmenellä miehellä pelannut Burnley enää pystynyt vastaamaan.

Sarjataulukossa neljäntenä oleva Arsenal pelaa vielä huomenna, eli sillä on vielä mahdollisuus päättää vuosi Valioliigan kärkipaikalla. Arsenal on nyt tasapisteissä Cityn kanssa. Se on pelannut Cityn ja Liverpoolin tavoin 19 peliä.

Tottenham on sarjataulukossa viidentenä 36 pisteellä ja West Ham kuudentena 33 pisteellä. Seitsemäntenä parhaillaan oleva Manchester United pelaa vielä lauantai-iltana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos