Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigalegenda kommentoi ManU-hylkiön tilannetta: ”Paras vaihtoehto olisi luultavasti lähteä”

Harry Maguire
AOP

Harry Maguire ei toimi enää ensi kaudella Manchester Unitedin kapteenina. Entisen ManU-pelaajan, Wayne Rooneyn mielestä englantilaistopparin olisi oikea aika vaihtaa maisemaa.

Maailman kalleimpana puolustajana Manchester Unitediin vuonna 2019 saapunut Harry Maguire on urallaan todellisessa aallonpohjassa.

Maguire aloitti väkevästi punaisten puolustuksessa ja hänestä leivottiin ensimmäisen kautensa aikana joukkueen kapteeni. Otteet ovat kuitenkin jättäneet kuluneina vuosina runsaasti toivomisen varaa ja viime kaudella mies putosi lähes täysin vaihtopelaajan rooliin.

Hiljattain paljastui, että Maguire joutuu luovuttamaan kapteeninnauhansa tulevalla sesongilla eteenpäin. Entinen United-hyökkääjä, Wayne Rooney lataa Maguiren tilanteesta suorasukaisen arvion.

– Miten Maguire voi jatkaa sen jälkeen, kun häneltä riisuttiin kapteeninnauha? Tämä päätös osoittaa, ettei manageri luota häneen. Harry on nyt tilanteessa, jossa hänen täytyy päättää, mihin suuntaan lähteä.

– Hän haluaa pelata säännöllisesti myös maajoukkueen takia, mutta hän ei kuulu managerin suunnitelmiin. Tässä vaiheessa paras vaihtoehto olisi luultavasti lähteä.

Rooneyn puheissa on perää, sillä Unitedissa vastuuta tuskin on juurikaan luvassa. Tulevat viikot näyttävät, mitä Maguiren kohdalla tapahtuu.

Lähde: Republic Of Mancunia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos