Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigajätin hankinta menossa maaliin? – ”Mestaruus alkaisi olla paketissa”

Lucas Paqueta
AOP

Manchester Cityn on uutisoitu viime päivinä tarkkailevan West Hamissa pelaavan Lucas Paquetan tilannetta. Brasilialaistaituri on avoinna maisemanvaihdokselle, mutta kauppoja ei synny ilman massiivista siirtosummaa.

Kaiken mahdollisen viime kaudella voittanut Manchester City aloittaa tänään uuden kauden ottelulla Burnleya vastaan. City on vahvistunut kesän aikana Chelseasta saapuneella Mateo Kovacicille ja RB Leipzigista tulleella Josko Gvardiolilla, mutta joukkueen verkot ovat edelleen vesillä.

Hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan taivaansiniset tavoittelevat West Hamin Lucas Paquetaa, joka siirtyi Lontoon olympiastadionille vasta viime kesänä. Brasilialaistaituri oli debyyttikaudellaan tärkeä osanen David Moyesin miehistöä, mutta matka saattaa olla jälleen jatkumassa.

West Hamin on kerrottu hylänneen Cityn aiemman tarjouksen pelaajan palveluksista. Asiantuntija, Julien Laurens antaa tilanteesta oman arvionsa.

– Puhumme suurista summista, sillä Cityn tekemä 85-90 miljoonan punnan tarjous tuli hylätyksi. Uskon silti, että yhteisymmärrys löytyy. Paqueta haluaa siirtyä Cityyn, jota on helppo ymmärtää.

– Hän sopisi loistavasti heidän joukkueeseensa ja olisi todella kovan luokan kaappaus. Hänen tulonsa myötä Cityn mestaruus alkaisi olla paketissa.

Lähde: Football365

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos