Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Väkisin pelaajaa suudellut futispomo taipui viimein – Erosi vastahakoisesti tehtävästään

Luis Rubiales on eronnut tehtävästään Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajana
AOP

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales on viimein eronnut tehtävästään – katumusta tai anteeksipyyntöä naispelaajaa väkisinsuudellut futispomo ei kuitenkaan esittänyt.

Valtavan kohun keskiössä ollut Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales on eronnut tehtävästään. Rubiales nousi otsikoihin naisten jalkapallon MM-kisojen finaalissa, kun tämä suuteli väkisin MM-kultaa voittaneen Espanjan Jennifer Hermosoa.

Tapauksesta nousi valtava kohu ja Rubialesia vaadittiin eroamaan tehtävästään. Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa asetti espanjalaispomon toimintakieltoonkin, mutta tämä kieltäytyi silti jättämästä tehtäväänsä.

Viikkoja eroamasta kieltäytynyt kohupomo kertoi viimein sunnuntaina Piers Morganin haastattelussa eroavansa tehtävästään.

– Kyllä, aion erota, koska en voi jatkaa työtäni, Rubiales kertoi.

– Perhe ja ystävät sanoivat minulle, että minun on keskityttävä itsekunnioitukseeni ja jatkettava elämääni. Muuten vahingoittaisin läheisiäni ja rakastamaani urheilua.

Pahoillaan espanjalaispomo ei tilanteesta kuitenkaan ole, sillä tämä on visusti väittänyt, että Hermoso olisi suudelmaan suostunut. Nainen on kuitenkin alusta alkaen ollut täysin eri suunnilla tapahtuneesta ja on vienyt tapauksen oikeusprosessiin. 46-vuotiasta Rubialesia saattaa siis vielä odottaa rikossyyte tapauksesta.

– Aion puolustaa kunniaani. Aion puolustaa syyttömyyttäni. Uskon tulevaisuuteen. Uskon totuuteen, mies kirjoitti viestipalvelu X:ssä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos