Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Väistämätön tapahtumassa: ManU-pelaaja jättämässä seuran!

Harry Maguire
AOP

Manchester Unitedin entinen kapteeni, Harry Maguire siirtymässä West Hamiin. ManU:n uutisoidaan näyttäneen siirrolle vihreää valoa ja asiasta uskostaan tulevan virallista kuluvan viikon aikana.

Erik ten Hagin koirankoppiin joutunut Harry Maguire on vaihtamassa maisemaa.

Viime kaudella englantilainen aloitti Manchester Unitedin kaksi ensimmäistä valioliigaottelua, jotka sujuivat katastrofaalisissa merkeissä. Tämän jälkeen vastuu pieneni huomattavasti ja lopulta vyölle kertyi vain satunnaisia pelejä.

Ten Hag riisui Maguirelta hiljattain kapteenninauhan, joka vaikuttaa olleen lopun alkua. Vaikka Maguire vakuutteli useaan otteeseen haluvansa taistella pelipaikastaan Old Traffordilla vaikuttaa se osoittautuneen mahdottomaksi tehtäväksi.

Football365 kertoo, että ManU on hyväksynyt West Hamin jättämän 30 miljoonan punnan arvoisen tarjouksen Maguiren allekirjoituksesta. Maguiren uskotaan olevan tulleen toisiin aatoksiin neuvotteluiden edetessä ja suostuvan siirtymään eteenpäin.

Englannin maajoukkuepelaajan hintalappu on tullut roimasti alaspäin, sillä United maksoi hänestä vuonna 2019 lähes 90 miljoonaa euroa. Jos tiedot pitävät paikkaansa, on West Hamin jättämä tarjous kuitenkin sitä luokkaa, että ManU:n päätöstä on silti helppo ymmärtää.

Myös Maguiren itsensä kannalta siirto on todennäköisesti ainoa oikea ratkaisu.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos