Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Uutta lihaa myllyyn? – Liverpool tarkkailee kahden tähden tilannetta!

Anfield
AOP

Hyvin valioliigakautensa aloittaneen Liverpoolin uutisoidaan hamuavan uusia keskikenttäpelaajia tulevien siirtomarkkinoiden aikana. Huhuissa Anfieldille on yhdistetty Bayer Leverkusenin Florian Wirtziä ja Napolissa pelaavaa Piotr Zielinskiä.

Valioliigassa kolmantena porhaltava Liverpool vahvistui kesän aikana melkoisesti. Anfieldin ovista saapui kolme korkean profiilin keskikenttäpelaajaa, Ryan Gravenberch, Dominik Szoboszlai ja Alexis Mac Allister.

Punaisten pelaaminen on toiminut kiitettävästi ja varsinkin keskikaista on ollut täysin eri planeetalta viime kauteen verrattuna. Tästä huolimatta joukkueen uskotaan haaveilevan uusista hankinnoista keskikentälle joko tammikuun tai ensi kesän siirtoikkunassa.

90minin saamien tietojen mukaan Bayer Leverkusenissa pelaava Florian Wirtz on pelaaja, jonka edesottamuksia seurataan tarkkaan Anfieldillä.

Lupaava saksalainen nostettiin kolme vuotta sitten Leverkusenin ykkösjoukkueeseen ja vastuu on ollut lisääntymään päin. Tällä kaudella 20-vuotias Wirtz on pelannut 10 bundesliigaottelua, joissa hän on merkkauttanut kolme maalia ja neljä maalisyöttöä.

Toinen 90minin mukaan Liverpoolia kiinnostava pelaaja on Napolia edustava Piotr Zielinski. Puolan maajoukkueen kapteeni on ollut yksi Napolin viime vuosien menestyksen takuumiehistä, mutta ura saattaa olla jatkumassa muualla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos