Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Uskomatonta! – Palaako Bundesliigan supertähti sittenkin Englantiin?

Leroy Sane
AOP

Leroy Sanen uutisoidaan olevan mahdollisesti palaamassa Britteinsaarille ensi vuoden aikana. Saksan maajoukkuepelaaja on tehnyt tällä kaudella tuhoisaa jälkeä Bayern Münchenin väreissä. Manchester Cityn ja Liverpoolin raportoidaan osoittaneen kiinnostusta laitahyökkääjää kohtaan.

Leroy Sane jätti Manchester Cityn taakseen kolme vuotta sitten. Hieman yllättäen tapahtunut siirto herätti jonkin verran kummaksuntaa Englannissa, mutta alun totuttelun jälkeen Sane on kehittynyt valtavasti Bayern Münchenin pelaajana.

Cityssä vielä pelatessaan Sanen potentiaali oli kaikkien nähtävillä, mutta tasaisuus puuttui nuorukaisen otteissa. Bundesliigassa hänestä on kouliintunut kovan luokan ammattilainen, joka suorittaa korkealla tasolla viikosta toiseen.

Sane on ollut alkukaudella Bayernin parhaimmistoa ja muodostanut vaarallisen tutkaparin yhdessä toisen entisen valioliigapelaajan, Harry Kanen kanssa. Juuri tällä hetkellä Bundesliigan jättiseuran peli rullaa kuin rasvattu ja avainpelaajat vaikuttavat tyytyväisiltä.

Tilanne saattaa kuitenkin olla muuttumassa Sanen kohdalla ensi vuoden puolella, sillä CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan City on kiinnostunut hankkimaan hänet takaisin riveihinsä.

Aiemmin myös Liverpoolin kiikarissa ollut Sane olisi todella tervetullut vahvistus Citizensin miehistöön, sillä joukkue on kärsinyt menetyksiä hyökkäyskalustoonsa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos