Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Uskomaton viime hetken ratkaisu! – Liverpool-tähti piti Hollannin EM-kisatoiveet elossa

Virgil van Dijk laukoi Hollannin tärkeään voittoon EM-karsinnoissa
AOP

Hollanti kampesi todella tärkeän 0-1 voiton Kreikasta EM-karsinnoissa maanantai-iltana ja tarrasi takaisin kiinni kisapaikkaan.

EM-karsintojen B-lohkossa käydään tiukkaa vääntöä toisesta kisapaikasta Saksan ensi kesän EM-kisoihin. Lohkoa johtava Ranska varmisti kisapaikkansa jo perjantaina ja maanantai-iltana Hollanti tarrasi takaisin kiinni toiseen kisapaikkaan.

Hollannin kapteeni Virgil van Dijk varmisti vierailijoille todella tärkeän voiton laukomalla oranssipaidat voittoon rangaistuspilkulta ottelun lisäajalla.

Hollannin Denzel Dumfriesia rikottiin pilkun arvoisesti Kreikan boksissa aivan ottelun lopussa ja Liverpool-tähti van Dijk asteli laukomaan pilkkua. Kreikan päävalmentaja Gus Poyet kritisoi päätöstä kovaan ääneen ja sai protestoinnistaan punaisen kortin. Protestointi ei kuitenkaan lopulta auttanut, sillä erotuomarin päätös piti myös VAR-tarkastelun jälkeen.

Hollanti siirtyi voitolla tasapisteisiin Kreikan kanssa. Hollanti on kuitenkin voittanut molemmat maiden väliset väännöt ja on näin lohkossa toisena.

– Nyt me olemme kuskin paikalla. Meidän tulee tehdä työ loppuun päästäksemme kisoihin ja sen teemme, van Dijk totesi ottelun jälkeen kenttähaastattelussa.

Ronald Koemanin joukolla on jäljellä vielä ottelut Pohjois-Irlantia sekä lohkon heittopussi Gibraltaria vastaan. Voittamalla nämä, se varmistaisi paikkansa Saksan ensi kesän EM-mittelöihin.

Kreikalla puolestaan on enää yksi ottelu karsinnoissa pelaamatta. Se isännöi marraskuun lopussa toistaiseksi voittamatonta Ranskaa kotonaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos