Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ura jatkuu jossain muualla: United-ikoni jättää Old Traffordin taakseen

Phil Jones, Harry Maguire.
AOP

Phil Jones karistaa Old Traffordin pölyt kannoiltaan kuluvan sesongin jälkeen. Brittipelaaja ei ole päässyt tällä kaudella ollenkaan kentälle tuskailtuaan jälleen kerran pelikuntonsa kanssa.

Manchester Unitedin keskuspuolustaja Phil Jones jatkaa peliuraansa jossain muualla kuin Unelmien Teatterilla. Jonesin päätöstä ei voi pitää yllättävänä, sillä mies ei ole kuulunut enää miesmuistiin ManU:n säännölliseen pelaavaan miehistöön.

Edellisen kerran Jones puki kilpailullisessa ottelussa punanutun ylleen viime kauden loppupuoliskolla.

Aikanaan yhtenä saarivaltakunnan suurimmista puolustajalupauksista pidetty Jones on kärisinyt lukemattomista vammoista, joiden myötä kehityskäyrä pysähtyi ennen aikojaan.

Romuluinen toppari ei ole ikinä säästellyt itseään kentällä ja heittäytyi tarvittaessa vaikka naama edellä pallon tielle.

Kova kritiikki ja vakavat loukkaantumiset tekivät kuitenkin tehtävänsä, eikä Jones pystynyt koskaan lunastamaan itseensä kohdistuneita odotuksia.

Mies on ehtinyt pelata 27 A-maaottelua Englannin paidassa, mutta viimeinen esiintyminen Kolmen Leijonan väreissä on vuodelta 2018.

Jones tulee jäämään historiaan muista kuin pelillisistä syistä, mutta yli 200 ottelua ManU:n paidassa kertoo kuitenkin siitä, että uran varrelle on mahtunut myös hyviä jaksoja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos