Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Unitedin tähtipelaaja vaeltelee varjojen mailla: ”Ei näytä onnelliselta”

Marcus Rashford
AOP

Marcus Rashford on ajautunut vaikeaan tilanteeseen Manchester Unitedissa. Entinen valioliigapelaaja Mark Hughes uskoo, ettei englantilaislaituri ole valmis laittamaan kaikkeaan likoon joukkueensa puolesta.

Hyvässä vireessä viime viikkoina ollut Bournemouth jatkoi viikonloppuna lentoaan Valioliigassa. The Cherries kaatoi Manchester Unitedin Old Traffordilla puhtain 3-0 lukemin, eikä joukkueiden välisestä tasoerosta jäänyt pienintäkään epäselvyyttä. Bournemouth haistoi veren ja sillä oli lopulta helppo työ hakea pisteet alakuloisen ManU:n kotiluolasta.

Viime aikoina vaihtopenkkiä aiempaa enemmän kuluttanut Marcus Rashford oli jälleen kerran yksi Unitedin suurimmista alisuorittajista. Menestyksekkään uran Valioliigassa tehnyt Mark Hughes latasi suoran mielipiteensä Rashfordin esityksestä.

– Kentän ulkopuoliset tapahtumat vaikuttavat selvästi hänen pelaamiseensa, eikä hän näytä onnelliselta. Hänen kannattaisi silti keskittyä olennaiseen ja vastata itseensä kohdistuviin odotuksiin.

– Hän on todellinen lahjakkuus ja erittäin vahva päästessään haastamaan vastustajia. Ilman palloa hän on silti yksi sarjan huonoimmista.

Unitedille ja luultavasti myös Rashfordille tarjoutuu seuraava tilaisuus kasvojen pesuun huomenna, kun joukkue kohtaa Mestarien liigassa Bayern Münchenin. Tappio romuttaisi ManU:n haaveet jatkopaikasta.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos