Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

United otti rumasti takkiin Manchesterin derbyssä – Erik ten Hagilta erikoista vakuuttelua joukkueen tilasta

Erik ten Hag asettui puolustamaan joukkuettansa.
AOP

Kauden ensimmäinen Manchesterin derby pelattiin sunnuntai-iltana Unitedin kotinurmella Old Traffordilla. Hetkittäin alkukaudella pahasti rämpinyt United sai paikkallisvastustajaltaan Cityltä tylysti 0-3 takkiin.

Fanien sekä asiantuntijoiden huomion kiinnitti erityisesti Cityn voiton “helppous”. Pep Guardiolan valmentama City on toki yksi maailman ehdottomia kärkijoukkueita, mutta taivaansinisiltä ei edes vaadittu erityisen maagista esitystä Unitedin kaatamiseksi.

United-luotsi Erik ten Hag vakuuttelee tylystä tappiostakin huolimatta, että Unitedin suunta on ylöspäin.

– Kolme edellistä peliä me voitimme ja henki joukkueessa on erittäin hyvä, joten uskon, että olemme matkalla ylöspäin, hollantilainen vakuutteli.

Citizens on ollut Manchesterin paikallisissa viime kausina niskan päällä, olkoonkin, että United pystyi yhden derbyvoiton viime kaudella nappaamaan. Ten Hag näkee kuitenkin, että United on pystynyt Cityä hyvin viime kohtaamisissa haastamaan.

– Kun katsoo ensimmäistä puoliaikaa, niin peli oli todella tasainen. Ainoastaan rangaistuspotku muutti sen. Ja silloinkin olisimme voineet päästä takaisin mukaan peliin Scott McTominayn laukauksella juuri ennen jakson päättymistä.

– Mahdollisuuksien puolesta peli oli todella tasainen niin kuin aiemmatkin kohtaamisemme FA Cupin finaalissa sekä tammikuussa.

– Todennäköisyys siihen, että olisimme voineet voittaa oli siis olemassa kaikissa peleissä.

Vaan voittoa ei United pystynyt “mahdollisuuksista” huolimatta nappaamaan. Sen sijaan kauden kolmas kotitappio oli todellisuus punapaidoille.

United on Valioliigan sarjataulukossa nyt sijalla kahdeksan – kahdeksan pistettä top-neljästä ja 11 pistettä johtavaa Tottenhamia perässä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos