Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Trendi jatkuu: Jälleen yksi Hollywood-tähti mukaan jalkapallobisnekseen!

Will Ferrell
AOP

Hollywood-näyttelijä Will Ferrell on ostanut osuuden Leeds Unitedista.

Will Ferrell, 56, on lähtenyt mukaan jalkapallobisnekseen. Yhdysvaltalaisnäyttelijä on talkSPORTIN mukaan ostanut Leeds Unitedin osakkeita ja jatkaa näin ollen usean julkisuuden henkilön viitoittamalla tiellä.

Hän liittyy joukkoon julkkiksia, jotka ovat jo sijoittaneet seuraan yhdysvaltalaisten omistajien kautta. Toinen näyttelijälegenda Russell Crowe teki aiemmin saman sijoituspäätöksen, kuten myös golfarit Jordan Spieth ja Justin Thomas sekä entinen olympiavoittaja Michael Phelps.

Ryan Reynolds ja Rob McElhenney ovat puolestaan saaneet runsaasti julkisuutta ostettuaan Wrexhamin ja nostettuaan sen National Leaguesta League Oneen.

Ferrellin osuus Leedsistä on vähäinen, eikä hän osallistu seuraa koskeviin päivittäisiin päätöksiin.

Ferrell, jonka omaisuudeksi on arvioitu 160 miljoonaa dollaria, omistaa jo osuuden MLS-seura Los Angeles FC:stä. Hän on lähteiden mukaan rakastunut englantilaiseen jalkapalloon, ja hän on ollut tuttu näky katsomossa.

Hänet on myös nähty puolivakituisesti Wrexhamissa Hollywood-kavereiden Reynoldsin ja McElhenneyn rinnalla kaksikon omistaman joukkueen peleissä. Viime kaudella Ferrell kävi katsomassa myös joitakin Valioliigan otteluita.

Leeds putosi viime kauden päätteeksi korkeimmalta sarjatasolta, mutta tavoittelee pikaista paluuta nousukarsintojen kautta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos