Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Totuus Serie A-maalitykin tilanteesta: Manchester Unitedille kylmä suihku

Victor Osimhen
AOP

Napolin tähtihyökkääjä, Victor Osimhen, on yksi Euroopan tavoitelluimmista kärkipelaajista. Nigerialaistähti on ollut etenkin Manchester Unitedin kiikareissa, mutta Napoli-pomo Aurelio De Laurentiisin tuoreet kommentit eivät lupaa hyvää brittiseuran kannalta.

HIljattain Italian mestaruuden 33 vuoden tauon jälkeen varmistanut Napoli pyrkii pitämään kaikin voimin kiinni tähtipelaajistaan.

Upean kauden pelannut Luciano Spallettin ryhmä suorastaan dominoi Italian kenttiä ja peli kulki Mestarien liigassakin aina pudotuspelivaiheeseen saakka.

Sinipaitojen kirkkaimmat timantit ovat kovaa valuuttaa kesän siirtomarkkinoilla, ja varsinkin 22 Serie A-maalia tehneen Victor Osimhenin ympärillä on riittänyt puhetta. Kärkipelaajan perässä on useampi Euroopan mahtiseura, mutta kaikkein eniten miestä on linkitetty Manchester Unitediin.

Old Traffordilla on odotettu uutta keskushyökkääjää kuin kuuta nousevaa, sillä Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen maalintekovastuu on jäänyt pitkälti Marcus Rashfordin harteille, joka ei ole puhdas ysipaikan pelaaja.

Napoli-pomo, Aurelio De Laurentiisin, hiljattain antamat kommentit puhuvat kuitenkin omaa kieltään.

– En aio myydä Osimhenia tämän kesän aikana – en mistään hinnasta!

Näin ollen United joutuu todennäköisesti turvautumaan B-suunnitelmaan.

Lähde: Daily Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos