Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tottenhamin tähtipelaajan loistovireelle jatkoa: ”Hän rakastaa jokaista hetkeä”

Tottenham Hotspur
Pixabay

James Maddison on ollut yksi Valioliigan alkukauden näkyvimmistä pelaajista. Leicesteristä saapunut keskikenttäpelaaja on sopeutunut täydellisesti Tottenham-manageri, Ange Postecogloun palettiin ja tulosta on tullut mukavasti.

Valioliigan kärki meni vaihtoon maanantaina, kun Tottenham Hotspur otti kolme pistettä Fulhamilta. Vahvavireinen Spurs-lauma pelasi kypsästi koko ottelun ajan ja 2-0 voittoa voidaan pitää vähintäänkin ansaittuna.

James Maddison, joka heilutti tuttuun tapaan tahtipuikkoa keskikentällä, iski joukkueensa jälkimmäisen osuman. Englantilainen on ollut häkellyttävässä iskussa siirryttään kesän siirtoikkunan aikana Tottenhamin vahvuuteen.

Valioliiga-asiantuntija, Jamie Carragher ei peittele ihailuaan tähtipelaajaa kohtaan.

– Maddison on ollut yksi sarjan vakuuttavimmista pelaajista. Heidän managerinsa on vastuussa pelitavan luomisesta, mutta hänellä (Maddison) on ollut joukkueessa todella tärkeä rooli.

– Hän tuli seuraan ja peri seurahistorian kenties parhaan pelaajan, Harry Kanen käyttämän kymppipaidan. Hän taisi jossain kohtaa kantaa myös kapteeninnauhaa.

– Joskus suurempaan seuraan siirtyminen aiheuttaa ylitsepääsemättömiä ongelmia uusille pelaajille. Maddison pystyy kuitenkin käsittelemään paineet ja on vastannut odotuksiin. Hän on tullut sisään loistavasti ja rakastaa jokaista hetkeä.

Lähde: Sky Sports

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos